Elektronik nakil işlemi sonuçlanan yol personeli

3-6 Mayıs 2014 tarihleri arasında talepleri toplanan TCDD personelinin elektronik nakil işlemi sonuçlandı. Sonuçlar Devlet Demiryolları’nın (TCDD) kurumsal web sitesinde yayınlandı. Yerleştirmesi yapılan yol personeline ilişkin tablo aşağıda. Durumu hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen personelinin Personel Yer Değiştirme Uygulaması’ndan talebinin durumunu inceleyebileceği belirtildi.

ADI VE SOYADI UNVANI İŞYERİ YENİ İŞYERİ
YAŞAR KEMAL DOĞAN HAT BAKIM ONARIM MEMURU 1/I ALİFUATPAŞA 121 YOL BAKIM ONARIM ŞEFLİĞİ 1/I PENDİK 133 YOL BAKIM ONARIM ŞEFLİĞİ
SERDAR ASLAN YOL VE GEÇİT KONTROL MEMU 1/I ÇATALCA 163 YOL BAKIM ONARIM ŞEFLİĞİ 1/I HALKALI 134 YOL BKM. ONRM. ŞEFLİĞİ
VAHDETTİN GÜÇ YOL SÜRVEYANI 1/I HAYDARPAŞA 11 YOL BKM ONR MÜD 1/I MALTEPE 132 YOL BAKIM ONARIM ŞEFLİĞİ