06 Ünvan temsilcileri

2. Bölge Ünvan Bazında Temsilciler

3. Bölge Ünvan Bazında Temsilciler

Mühendis Özgür Aydoğdu

1983 yılında Erzincan’da doğdu. 2002 yılında Erzincan Atatürk Lisesi’nden mezun oldu. 2009 yılında Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Özel sektörde çeşitli firmalarda ve işlerde çalıştı. KPSS puanıyla TCDD 32. Yol Bakım Onarım Müdürlüğü’ne inşaat mühendisi olarak atandı. Halen bu görevi sürdürüyor.

4. Bölge Ünvan Bazında Temsilciler

Yol Bakım Onarım Müdürü Özgür Ayten

Yol Bakım Onarım Şefi Orhan Tepeli

1970 yılında Tokat’ta doğdu. 1987 yılında TCDD Meslek Lisesi Yol Bölümü’nden mezun oldu. Samsun 41 Yol Bakım Onarım Müdürlüğü’nde yol sürveyanı olarak göreve başladı. Askerlik göörevini tamamladıktan sonra 1998 kadar Divriği 431 Yol Bakım Onarım Şefi, 2008 tarihine kadar Samsun Havza 413 Yol Bakım Onarım Şefi ve bu tarihten başlayarak da Samsun 412 Yol Bakım Onarım Şefi olarak görev yapıyor. 2008 yılında İktisat Fakultesi’ni tamamladı. Evli ve bir çocuk babası.

Yol Sürveyanı – Tekniker – Teknisyen Şenyurt Cengizoğlu

1965 Yılında Sivas’ta doğdu İlk ve orta öğrenimini Sivas’ta tamamladı. 1983 yılında Sivas Ticaret Lisesi’nden mezun oldu. Kurumda çalışırken Sivas Meslek Lisesi Makine Bölümü’nü ve Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Meslek Yüksekokulu Makine Bölümü’nü bitirdi. Kurumun açmış olduğu sınava girerek 1989 yılında yol bekçisi olarak işe başladı. Sırasıyla Çetinkaya Kısım 425 Şefliği emrinde 1989-1991 yılları arasında Takım 4256 Köroğlu ara baraka ve 1991-1993 yılları arasında Takım 4251 Eskiköy istasyonlarında yol bekçisi olarak görev yaptı. Yıldızeli 422 Şefliği emrinde 1993-1996 yılları arasında Takım 4223 Yıldızeli’ne yol çavuşu alarak atandı. Daha sonra İhtiyaç nedeniyle Artova Kısım 421 Şefliği emrinde, Takım 4213 Artova’da 1996-1999 yıllarında yol çavuşu olarak çalışırken 2000 yılı Oceak ayında Sivas 42 Şube Şefliği’ne yol sürveyanı olarak atandı. Helen bu görevi sürdürüyor. Evli iki kız, bir erkek çocuk babası.

Hat Bakım Onarım – Yol Geçit Kontrol Memuru Ömer Kartal

1969 yılında Sivas’ta doğdu. 1999 yılında TCDD’de göreve başladı 1999-2005 yılları arasında Kayseri 461 Yol Bakım Onarım Şefliği’nde geçit bekçisi olarak görevine devam etti. 2005-2007 yılları arasında 424 Yol Bakım Onarım Şefliği mıntıkası Taşlıdere’de yol bekçiliği yaptı. 2007-2012 yılları arası Karagöl Takım 4253 de yol çavuşluğu yaptı. 2012 yılından buyana Sivas 424 Yol Bakım Onarım Şefliği nde hat bakım onarım memuru olarak yapıyor. Evli üç çocuk babası.

5. Bölge Ünvan Bazında Temsilciler

6. Bölge Ünvan Bazında Temsilciler

Yol Bakım Onarım Şefi İbrahim Türk

1971 yılında Adana’da doğdu. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü’nüi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. TCDD’de 2001 yılında Erzincan Çaltı’da korumu güvenlik memuru olarak işe başladı. 2008 yılında Ulukışla Koruma Güvenlik Şefliği’ne koruma güvenlik grup şefi olarak atandı. 2009 yılı sonunda da 635 Yol Bakım Onarım Şefliği Ceyhan’a yol sürveyanı olarak atandı. 2011 yılından 2014 yılına kadar Pozantı 632 Yol Bakım Onarım Şefliği’ne vekalet etti. 2014 yılı sonunda 635 Yol Bakım Onarım Şefliği Ceyhan’a Yol Bakım Onarım Şefi olarak atandı. 2016 yılında 634 Yol Bakım Onarım Şefliği’ne atandı. Evli ve iki erkek çocuk babası.

Yol Sürveyanı – Tekniker – Teknisyen Ali Ekşi

1975 yılında Adana Kozan’da doğdu. 1998 yılında sınava katılarak TCDD Gaziantep Koruma ve Güvenlik Şefliği’nde göreve başladı. 2008 yılında yapılan görevde yüksel sınavı sonrası vagon teknisyeni olarak Adana’ya atandı. 2014 yılında yapılan görevde yükselme sınavında Pozantı 632 Yol Bakım Onarım Şefliği’ne yol sürveyanı olarak atandı. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Evli ve iki çocuk babası.

Hat Bakım Onarım – Yol Geçit Kontrol Memuru Halil Yücel

1974 yılında Mersin / Erdemli’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gülnar’da tamamladı. 1999 yılı Temmuz ayında TCDD sınavlarına katılarak Pozantı 632 YBO Şefliği’nde geçit bekçisi olarak göreve başladı. Ağustos 2002’de Konya 621 Şefliği’nde yol bekçisi olarak nakil edildi. 2004 yılında hat bakım onarım memuru (yol çavuşu) olarak atandı. 2008 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 2013 yılında yatay geçiş ile İşletme Bölümü üçüncü sınıfa devam ediyor. 2009 yılında 622 YBO Şefliği’nde hat bakım onarım memuru olarak nakil edildi. Evli ve iki çocuk babası.

7. Bölge Ünvan Bazında Temsilciler