04 Bölge Koordinatörleri

YOLDER Bölge Koordinatörleri

Kerim Pekacar – 1. Bölge Koordinatörü

1977 yılında doğdu. TCDD Meslek Lisesi’nden mezun oldu. 1994 yılında TCDD’de çalışmaya başladı. 1994 – 1998 yılları arasında Erzurum Şube 45 Şefliği’nde yol sürveyanı 1998 – 2000 yılları arasında Haydarpaşa Etüd Aplikasyon Şefliği’nde yol sürveyanı, 2001 – 2003 yılları arasında Haydarpaşa Şube 11 Şefliği’nde yol sürveyanı, 2003 – 2008 yılları arasında Pehlivanköy Kısım 172 Şefliği’nde kısım şefi, 2008 – 2013 yılları arasında Haydarpaşa Kısım 111 Şefliği’nde kısım şefi olarak görev yaptı. Halen Haydarpaşa (Marmaray) 131 Yol Bakım Onarım Şefi olarak hizmet vermeye devam ediyor. Evli ve üç çocuk babası.

Fatih Köroğlu – 2. Bölge ve YHT Koordinatörü

1979 yılında Emirdağ’da doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Emirdağ’da tamamladı. 1997 yılında TCDD Meslek Lisesi Yol Bölümü’nden mezun oldu. Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. 1997 yılında Alsancak Şube 31 Şefliği’nde yol sürveyanı olarak işe başladı. 1999-2009 yılları arasınada Eskişehir Şube 13 Şefliği’nde yol sürveyanı olarak çalıştı. 2009 yılından itibaren YHT Bölge Müdürlüğünde mühendis olarak görev yapıyor. Evli ve bir çocuk babası.

Şakir Kaya – 3. Bölge Koordinatörü

1964 yılında Afyon’da doğdu. İlk, orta öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. 1981 yılında Eskişehir Demiryolu Meslek Lisesi Yol Bölümü’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü’nü, Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’nü bitirdi. 1981 – 1988 Yılları arası Afyon Şube 34 Şefliği’nde, 1988 – 1992 yılları arası Şube 31 Şefliği’nde görev yaptı. 1992 yılından bu yana Manisa 361 Yol Bakım Onarım Şefliği’nde görev yapıyor. Meslek hayatının uzunca bölümü poz, eleme ve aplikasyon çalışmalarında geçti. Kardelen ve Gazete Yolderiz’de yazıları yayınlarıyor. Evli ve bir çocuk babası.

Halim Bülbül – 4. Bölge Koordinatörü

1978 yılında Sivas’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sivas’ta tamamladı. 1996 yılında TCDD Meslek Lisesi Yol Bölümü’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi. 1996-1997 yıllarında Erzincan Şube 44 Şefliği’nde yol sürveyanı olarak çalıştı. 1998-2003 tarihleri arasında Mercan Kısım 442 Şefi, 2003-2013 tarihleri arasında Sarıoğlan 462 Yol Bakım Onarım Şefi olarak görev yaptı. Halen Sivas 424 Yol Bakım Onarım Şefi olarak görev yapıyor. Evli ve üç çocuk babası.

Ferit Akalın – 5. Bölge Koordinatörü

1970 yılında Muş’ta doğdu. İlk ve orta öğretimini Muş’ta tamamladı. Bursa Ticaret Lisesi Muhasebe Bölümü’nü bitirdi. Fırat Üniversitesi Muş Meslek Yüksekokulu İnşaat Programı’ndan mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü son sınıfta öğrenimini sürdürüyor. 1996 – 2003 yılları arasında TCDD Muş Koruma Güvenlik Şefliği’nde koruma güvenlik memuru olarak çalıştı. 2003 – 2011 yılları arasında Muş 554 Yol Bakım Onarım Şefliği’nde yol sürveyanı olarak görev yaptı. 2011 yılında Ceylanpınar 663 Yol Bakım Onarım Şefliği’nde yol bakım onarım şefi olarak görev aldı. 2011 yılından buyana Muş 553 Yol Bakım Onarım Şefi olarak görev yapıyor. Evli ve bir erkek çocuk babası.

Mehmet Önen – 6. Bölge Koordinatörü

1983 yılında Mardin/Mazıdağı’nda doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Mardin/Mazıdağı’nda tamamladı. 2000 yılında Şanlıurfa Endüstri Meslek Lisesi Yapı Bölümü’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık ve Yerel Yönetimler Bölümü’nü bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’nde öğrenim görüyor. Sırasıyla Şenyurt 664 Yol Bakım Onarım Şefliğinde yol ve geçit kontrol memuru, Ceylanpınar 663 Yol Bakım Onarım Şefliğinde yol ve geçit kontrol memuru, 2. Bölge Ankara Bölge Kısım Şefliği’nde teknisyen ve 635 Yol Bakım Onarım Şefliğinde yol sürveyanlığı yaptı. Halen bu görevi sürdürüyor. Evli ve iki çocuk babası.

Murat Taşbaş – 7. Bölge Koordinatörü

1976 yılında Afyon – Dinar’da doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Dinar’da tamamladı. 1993 yılında TCDD Meslek Lisesi Yol Bölümü’nden mezun oldu. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü’nü ve Süleyman Demirel Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Fakültesi’ni bitirdi. Ankara Yol Dairesi Başkanlığı Üstyapı Şubesi’nde teknisyen, Afyon Şube 72 Şefliği’nde yol sürveyanı, Isparta Şube 74 Şefliği’nde yol sürveyanı olarak görev yaptı. Isparta 744. Yol Bakım Onarım Şefliği görevini yaparken 2013 yılında Afyon 72. Yol Bakım Onarım Müdürü olarak atandı. Halen bu görevi sürdürüyor. Evli, iki erkek ve bir kız çocuk babası.