01 Yönetim Kurulu

OzdenPolatÖzden Polat
01 Mart 1964’te Sivas’ta doğdu. 1982 yılında TCDD Meslek Lisesi Yol Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl Sivas 4. Bölge Müdürlüğü 42. Şube Şefliği’nde Yol Sürveyanı olarak göreve başladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Demiryolu İnşaatı ve İşletmeciliği Bölümü’nü bitirdi. 1989 – 1993 yılları arasında Sarıkamış 454. Kısım Şefliği’nde Kısım Şefi, 1993 – 2000 yılları arasında Denizli 324. Kısım Şefliği’nde Kısım Şefi görevlerinde bulundu. 2000 – 2014 yılları arasında 31. Yol Bakım Onarım Müdürlüğü görevini yürüttü. Halen İzmir 3. Bölge Yol Müdürlüğü’nde Yol Kontrolörü olarak görev yapıyor. Evli ve üç kız babası.

Suat-OcakSuat Ocak
1971 yılında Sivas’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Erzurum’da tamamladı. 1987 yılında TCDD Meslek Lisesi Yol Bölümü’nden mezun oldu. Atatürk Üniversitesi Erzincan Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü’nü ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi. Sırasıyla Divriği Sube 43 Şefliği ve Sivas Şube 42 Şefliğinde altı yıl Yol Sürveyanlığı yaptı. 1993 – 1996 yılları arasında Çetinkaya Kısım 425 Şefliği, kısa dönem askerlik görevinin yerine getirdikten sonra 1997 – 1999 yılları arasında Askale Kısım 443 Şefliği, 1999 – 2005 yılları arasında Erzincan Kısım 441 Şefliği yaptı. Bu görevi yürütürken 27.04.2005 tarihinde Erzurum Şube 45 Şefi olarak atandı. Bu görevi 7,5 yıl yürüttükten sonra açılan görevde yükselme sınavını kazanarak 08.10.2012 tarihinde Ankara 2. Bölge Yol Müdürlüğü’ne Yol Müdür Yardımcısı olarak atandı. Halen bu görevi sürdürüyor. Evli ve iki erkek çocuk babası.

RamazanYurtsevenRamazan Yurtseven
20 Şubat 1963’te Malatya – Hekimhan’da doğdu. 1978 yılında Dicle İlk Öğretmen Okulu’ndan mezun oldu. 1981 yılında TCDD Meslek Lisesi Yol Bölümü’nü bitirdi. 1991 yılında Anadolu Üniversitesi Açiköğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. 1981 yılında Malatya 52. Şube Şefliği’nde Yol Sürveyanı olarak göreve başladı. 1985 yılında 53. Şube Şefliği’nde Yol Sürveyanı olarak işbaşı yaptı. 1985 – 1991 yıllarında Muş 554. Kısım Şefliği’nde Kısım Şefi, 1991 – 2004 yılları arasında Diyarbakır 512. Kısım Şefliği’nde Kısım Şefi olarak görev yaptı. Halen Diyarbakır 51. Yol Bakım Onarım Müdürü olarak görev yapıyor. Evli ve iki çocuk babası.

FerhatDemirciFerhat Demirci
1976 yılında Amasya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimimi Amasya’da tamamladı. Torbalı Endüstri Meslek Lisesi’nde telafi eğitimi aldı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde öğrenimini sürdürüyor. TCDD 3. Bölge Müdürlüğü İzmir 31. Şube Şefliği’nde Yol Bekçisi olarak göreve başladı. 25 Şubat 2000 tarihinde Yol ve Geçit Bekçisi Temel Kursunu, 22 Kasım 2002 tarihinde ise Yol Çavuşu Hazırlama Kursu’nu tamamladı. Halen Bayındır 314 Yol Bkım Onarım Şefliği’nde bakım onarım memuru olarak görev yapıyor. Evli, bir erkek ve bir kız çocuk babası.

Muhittin-KavakMuhittin Kavak
1970 yılında Sivas’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas’ta tamamladı. Sivas Endüstri Meslek Lisesi Makine Teknik Bölümü’nü bitirdi. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Kamu Yönetimi son sınıfta eğitimini sürdürüyor. 1999 yılında TCDD’de Koruma ve Güvenlik Memuru olarak Kars’ta işe başladı. 2003 – 2010 yılları arasında İzmir Liman İşletmesi’nde çalıştı. 2010 – 2012 yılları arasında Osmaniye 642 Yol Bakım Onarım Şefliği’nde Yol Sürveyanı olarak görev yaptı. 2012 yılından buyana Aydın 322 Yol Bakım Onarım Şefliği’nde görev yapıyor. Ulaştırma Memursen Aydın İl Başkanlığı görevini üstlendi. Evli, iki erkek çocuk babası.

Serdar-YilmazSerdar Yılmaz
1965 yılında Mersin Yenice’de doğdu. 1984 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümü’nü bitirerek İnşaat Teknikeri ünvanını aldı. 1985 yılında Devlet Demiryolları’na geçici işçi olarak girdi. Parçalı olarak yaklaşık bir yıl geçici işçi olarak çalıştıktan sonra 1987 yılında Konya Yol Atölye Müdürlüğü’nde İnşaat Teknikeri olarak göreve başladı. 1989-1993 yılları arasında Bölge Kısım 61 Şefliği, 1993-2000 yılları arasında da Bölge Kısım 62 Şefliği görevlerini yürüttü. 2000 yılında Isparta 74. Yol Bakım Onarım Müdürlüğü’ne İnşaat Teknikeri olarak atandı. Halen aynı göreve devam ediyor. Evli ve iki çocuk babası.