01 Yönetim Kurulu

Şakir KAYA

1964 yılında Afyon’da doğdu. İlk, orta öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. 1981 yılında Eskişehir Demiryolu Meslek Lisesi Yol Bölümü’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü’nü, Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’nü bitirdi. 1981 – 1988 Yılları arası Afyon Şube 34 Şefliği’nde, 1988 – 1992 yılları arası Şube 31 Şefliği’nde görev yaptı. 1992 yılında Manisa 361 Yol Bakım Onarım Şefliği’nde göreve devam etti. Halen 31 Demiryolu Bakım Müdürlüğü’nde Yol Bakım Müdürü V. olarak görevine devam etmektedir. Meslek hayatının uzunca bölümü poz, eleme ve aplikasyon çalışmalarında geçti. Kardelen ve Gazete Yolderiz’de yazıları yayınlanan Kaya, evli ve bir çocuk babası.

Suat-OcakSuat OCAK
1971 yılında Sivas’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Erzurum’da tamamladı. 1987 yılında TCDD Meslek Lisesi Yol Bölümü’nden mezun oldu. Atatürk Üniversitesi Erzincan Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü’nü ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi. Sırasıyla Divriği Sube 43 Şefliği ve Sivas Şube 42 Şefliğinde altı yıl Yol Sürveyanlığı yaptı. 1993 – 1996 yılları arasında Çetinkaya Kısım 425 Şefliği, kısa dönem askerlik görevinin yerine getirdikten sonra 1997 – 1999 yılları arasında Askale Kısım 443 Şefliği, 1999 – 2005 yılları arasında Erzincan Kısım 441 Şefliği yaptı. Bu görevi yürütürken 27.04.2005 tarihinde Erzurum Şube 45 Şefi olarak atandı. Bu görevi 7,5 yıl yürüttükten sonra açılan görevde yükselme sınavını kazanarak 08.10.2012 tarihinde Ankara 2. Bölge Yol Müdürlüğü’ne Yol Müdür Yardımcısı olarak atandı. Halen bu görevi sürdürüyor. Evli ve iki erkek çocuk babası.

RamazanYurtsevenRamazan YURTSEVEN
20 Şubat 1963’te Malatya – Hekimhan’da doğdu. 1978 yılında Dicle İlk Öğretmen Okulu’ndan mezun oldu. 1981 yılında TCDD Meslek Lisesi Yol Bölümü’nü bitirdi. 1991 yılında Anadolu Üniversitesi Açiköğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. 1981 yılında Malatya 52. Şube Şefliği’nde Yol Sürveyanı olarak göreve başladı. 1985 yılında 53. Şube Şefliği’nde Yol Sürveyanı olarak işbaşı yaptı. 1985 – 1991 yıllarında Muş 554. Kısım Şefliği’nde Kısım Şefi, 1991 – 2004 yılları arasında Diyarbakır 512. Kısım Şefliği’nde Kısım Şefi olarak görev yaptı. Halen Diyarbakır 51. Yol Bakım Müdürü olarak görev yapıyor. Evli ve iki çocuk babası.

FerhatDemirciFerhat DEMİRCİ
1976 yılında Amasya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimimi Amasya’da tamamladı. Torbalı Endüstri Meslek Lisesi’nde telafi eğitimi aldı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde öğrenimini sürdürüyor. TCDD 3. Bölge Müdürlüğü İzmir 31. Şube Şefliği’nde Yol Bekçisi olarak göreve başladı. 25 Şubat 2000 tarihinde Yol ve Geçit Bekçisi Temel Kursunu, 22 Kasım 2002 tarihinde ise Yol Çavuşu Hazırlama Kursu’nu tamamladı. Halen Bayındır 314 Yol Bakım  Şefliği’nde Hat Bakım Onarım Memuru olarak görev yapıyor. Evli, bir erkek ve bir kız çocuk babası.

Mehmet ÖNEN

1983 yılında Mardin/Mazıdağı’nda doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mardin/Mazıdağı’nda tamamladı. 2000 yılında Şanlıurfa Endüstri Meslek Lisesi Yapı Bölümü’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık, Yerel Yönetimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerini bitirdi. Ayrıca, Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’nü tamamladı. Halen Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü’nde eğitimine devam etmektedir. Sırasıyla Şenyurt 664 Yol Bakım Onarım Şefliğinde yol ve geçit kontrol memuru, Ceylanpınar 663 Yol Bakım Onarım Şefliğinde yol ve geçit kontrol memuru, 2. Bölge Ankara Bölge Kısım Şefliği’nde teknisyen ve 635 Yol Bakım Onarım Şefliğinde yol sürveyanlığı yaptı. Görevine Dinar, 742 Yol Bakım Şefi olarak devam ediyor. Evli ve üç çocuk babası.

Şahin AZİM

Arif DEMİR

1985 yılında Malatya, Hekimhan’da doğdu. İlköğrenimini Malatya, Pütürge’de, orta öğrenimini ise İstanbul Ümraniye Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Ev İdaresi bölümünden mezun oldu. Halen Anadolu Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği bölümünde öğrenimini sürdürmektedir. 2007 yılında Bingöl, Genç 552 Yol Bakım Şefliği’nde yol bekçisi olarak göreve başlamış olup, 2010-2013 yılları arasında Malatya 53 Demiryolu Bakım Müdürlüğü’nde göreve devam etti. 2013-2018 yılları arasında Afyon, Sandıklı 723 Yol Bakım Şefliği’nde Yol Sürveyanı olarak görev yaptı. 15 Kasım 2018 tarihinden itibaren Sandıklı,723 Yol Bakım Şefi olarak görevine devam etmektedir. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Fatih UĞURLU

Vural AKGÜN