YOLDER yönetiminde görev değişimi

Demiryolu Bakım Personeli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YOLDER) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bayrak değişimi yapıldı. YOLDER’in 29 Eylül 2018 tarihinde yapılan 4. Olağan Genel Kurulu’nda göreve seçilen Yönetim Kurulu’nda 2 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Şakir Kaya, işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden ayrılırken, Derneğin kuruluşundan bu yana yönetimde görev alan ve YOLDER’in 11 yıllık geçmişinde büyük emekleri bulunan Ferhat Demirci Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

YOLDER Yönetim Kurulu, 23 Ağustos 2020 Pazar günü Dernek Genel Merkezi’nde toplandı. Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Kaya’nın işlerinin yoğunluğu nedeniyle Başkanlık görevini devretmek istemesi üzerine, Derneğimizin kurucu üyeleri arasında yer alan ve üyelerimizin her türlü sorununun çözümü noktasında ilk günden bu yana büyük emekler veren Ferhat Demirci Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi. Ferhat Demirci’nin Başkanlığı döneminde tüm Yönetim Kurulu üyelerinin de gayreti ile üye sorunları ve beklentileri ile ilgili daha da güçlü bir şekilde çalışmaya devam etme kararlığı ortaya kondu.

Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devreden Şakir Kaya, Derneğimiz kurulduğu günden bu yana yönetiminde yer almasa dahi elini taşın altına koymaktan çekinmediğini, Başkanlık görevini yürüttüğü yaklaşık 2 yıllık süreçte de Yönetim Kurulu üyeleri ile uyum içinde YOLDER’i daha iyi yerlere taşımak için çalıştığını söyledi. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Demirci’nin yola çıktıkları ilk günden bu yana canla başka çalışan, gerek Kurum’da gerekse Dernek üyeleri içinde her unvan düzeyinde saygınlığı olan bir yol arkadaşı olduğunu belirten Kaya, söz konusu bayrak değişimi ile birlikte çıtayı daha da yukarılara taşıyacaklarını ifade etti.

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Demirci ise, isimlerin değil kurumların kalıcı olduğuna dikkat çekerek, hangi görev olursa olsun YOLDER’in üyelerine daha iyi hizmet verebilmesi için çalıştığını ve bundan sonra da üyelerin desteği ile Dernek için elinden gelen herşeyi yapmaya devam edeceğini vurguladı.

Yönetim Kurulu’nda yapılan yeni görev dağılımına göre Şakir Kaya’nın Sayman olarak görevine devam etmesine karar verildi. YOLDER yönetiminde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev alan Suat Ocak, Genel Sekteter Ramazan Yurtseven, Örgütlenme Genel Sekreteri Fatih Uğurlu, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Azim, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Önen, Arif Demir ve Vural Akgün’ün de mevcut görevlerini yürütmesine karara bağlandı.

Genel

Genç YOLDER Yola Çıkıyor

Tweet YOLDER’in, genç bakım personelinin katkılarıyla daha da güçlenmesine destek olmak, kuruma yeni katılan gençlerin beklentilerini yönetime yansıtmak, kurumda kuşaklar arası iletişimi güçlendirmek ve kalıcı bir genç demiryolu bakım personeli platformu oluşturmak amacıyla yola çıkan YOLDER’in genç üyeleri Yönetim Kurulu’ndan tam destek aldı. Bornova Belediyesi Altındağ Atatürk Kültür Merkezi Sivil Toplum Yerleşkesi’nde düzenlenen toplantıda Genç […]

Devamı
Genel

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI’NA ÇAĞRI

Tweet OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI’NA ÇAĞRI Sayın Üyelerimiz, Demiryolu Bakım Personeli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YOLDER) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 20 Nisan 2023 Perşembe günü 11.00-13.00 saatleri arasında TCDD 3.Bölge Müdürlüğü Kültür ve Sanat Merkezi, Alsancak/İZMİR adresinde yapılacaktır. İlk toplantıda yeterli çoğunluğa ulaşılamadığı takdirde ikinci toplantı 01 Mayıs 2023 Pazartesi günü aynı gündem ile aynı […]

Devamı
Genel

YOLDER Yönetimi görev dağılımı yaptı

Tweet YOLDER Yönetim Kurulu üyeleri 23 Ekim 2021 Cumartesi günü çevrimiçi olarak düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantıda yeni dönemde izlenecek yol haritası görüşülürken, Yönetim Kurulu Üyelerinin görev dağılımı da yapıldı. Buna göre, Yönetim Kurulu Başkanlığına Şakir Kaya, Başkan Yardımcılığına Mesut Kuşçu, Genel Sekreterlik görevine Tarkan Erdemir, Saymanlığa ise Emre Yiğit seçildi. Metin […]

Devamı